10 trick – så blir du lurad av tvillingar

Så blir du lurad av tvillingar

De låtsas kunna telepati, förvirrar piloter och tar över varandras pojk- eller flickvänner.
Här är tvillingarnas bästa bluffar.

Användaren ”mission17” ställde frågan på den sociala nyhetssajten Reddit: ”Vad är det mest galna tvillingar har gjort för att lura omgivningen?” Svaren har strömmat in, sajten har 169 miljoner besökare per månad. Här är tio favoriter som visar hur du blir lurad av tvillingar.

1 Påhittad trilling

På vårt universitet började ett par tvillingar som lurade i alla att de i själva verket var trillingar. När de avslöjade bluffen trodde ingen dem, alla var övertygade om att de verkligen hade träffat ”Luke”, den falska trillingen.

2. Lämnade över luren

Min pappa är tvilling. När han dejtade min mamma och de pratade i telefon, brukade han lämna över luren till min farbror. Första gången min mamma sa att hon älskade min pappa var det till min farbror. Då blev de avslöjade av min mamma.

3. Lögnen på gatan

Jag har stött ihop med bekanta på stan som jag inte velat prata med. Då har jag sagt ”oj, du tror att jag är (mitt eget namn). Vi är tvillingar, det här händer hela tiden.”

Så blir du lurad av tvillingar

Luriga typer

4 Lurade piloter

Min farfar var stationerad i Kalifornien under andra världskriget. Hans uppgift var att spänna fast stridspiloterna i cockpit. När piloten skulle flyga till en viss bas ute i Stilla havet, brukade min farfar säga ”vi ses när du kommit fram”. För när piloten landat var det min farfars tvillingbror som kopplade loss piloten från cockpit. Den här blåsningen blev till och med omskriven i tidningarna på den tiden.

5 Blåste chefen

Min tvillingbror gick på en anställningsintervju som jag var kallad till. Han (jag) fick jobbet. Nu har jag jobbat där i ett år.

Så blir du lurad av tvillingar

Kanske inte så pålitliga.

6  Bytte grupp

Min syster och jag tvingades byta grupper i skolan. Jag flyttades från slöjdgruppen till läsgruppen. Min syster flyttades från läsgruppen till slöjdgruppen. Vi bytte tillbaka och hoppades att vår lärare inte skulle märka något, men hon blev misstänksam pratade med vår mamma. Hon avslöjade oss direkt.

7. Den onda tvillingen

Min pappa är tvilling och han gjorde flera gånger slut med sin tvillingbrors flickvän.

Vem gjorde slut?

8. Slapp lumpen

Min pappa växte upp med sin tvillingbror i Iran. Båda blev kallade till mönstring. Min pappa har nedsatt syn och slapp militärtjänstgöringen. Han gick dit igen med sin brors pass och berättade om synfelet. Båda slapp militärtjänsten.

9. Chockade på begravning

Jag har hört talas om en man som dog efter ett 50 år långt äktenskap. Han talade aldrig om för sin fru eller någon annan att han hade en tvillingbror. När tvillingbrodern dök upp på begravningen utbröt kaos.

10. Telepatibluffen

Min tvillingbror och jag memorerade en serie med tio tal. När klasskompisar frågade om vi var telepatiska kunde vi lura dem till att tro det. (Vi gick i trean)

Fotnot: Det finns olika typer av tvillingar. Enäggstvillingar är förvillande lika varandra, tvåäggstvillingar är mer eller mindre lika varandra, precis som vanliga helsyskon.

Vill du få tvillingnyheter i ditt flöde? Gilla Dubbla Nyheter på Facebook.