Tvillingar gifta med tvillingar

Tvillingbröderna Dinker och Dilraj, 32, har alltid velat gifta sig med tvillingar.
Sökandet tog många år, tills de hittade Reena och Reema. 
Tvillingsystrarna hade samma mål – att bli gifta med tvillingar.

-Vi visste direkt att det var dem vi ville ha. Som tur var kände de likadant, berättar Dilraj för tidningen Daily Mail.
Dilraj och Dinker är båda IT-specialister och arbetar på samma företag. De har följts åt sedan barndomen, gått på samma skolor och valt samma karriärer. Redan i gymnasiet bestämde de sig för att hitta ett annat tvillingpar att gifta sig med. Men det skulle visa sig bli svårt. Bröderna satte förgäves in annonser i tidningar.

tvillingar gifta med tvillingar

Tvillingarnas högsta dröm blev uppfylld, att gifta sig med ett annat tvillingpar.

-Vi fick många svar men inget stämde helt. Vi ville att tvillingarna skulle vara väldigt lika varandra, dessutom behövde de ha ungefär samma bakgrund som vi, berättar Dilraj för Daily Mail.

Bröderna startade i stället en Facebook-grupp för alla tvillingar i delstaten Kerala, Indien, där de är bosatta. Gruppen växte och nådde 300 medlemmar. Till slut fick bröderna napp. Tvillingsystrarna Reena och Reema, båda sjuksköterskor, var ute på samma jakt. De hade letat i tre år efter de perfekta tvillingbröderna att gifta sig med. Paren bestämde sig för att träffas.
– Vi nickade till varandra när vi såg dem för första gången. Det kändes helt underbart, berättar Reena och Reema för Daily Mail.

Tvillingpräster höll i vigseln

Paren beslutade sig för att arrangera ett riktigt tvillingbröllop. De lyckades till och med hitta ett tvillingpar, Rezi och Rozy, som båda är präster och kunde viga dem. Prästernas kalendrar var dock fullbokade, paren fick vänta i fyra månader. Den 8 november i år kunde bröllopet äntligen bli av. Bland gästerna fanns ytterligare fem tvillingpar.
– Det hade gärna fått vara ännu fler, säger Dilraj.

Vill du ha tvillingnyheter i ditt flöde? Följ Dubbla Nyheter på Facebook.