Tvillingar med likadana kläder dygnet runt

Tvillingarna klär sig alltid likadant.Tvillingarna Katey och Rosey shoppar alltid tillsammans. Och de är aldrig oense om vilka kläder de ska bära.

Tvillingarna Kathy Heffernan och Rosey Coles, 60, fattade ett gemensamt beslut när de skilde sig från sina män: hädanefter skulle de alltid bära likadana kläder.

Redan i tonåren uppskattade enäggstvillingarna Kathy och Rosey att bära likadana kläder. Men vanan fick ett slut när de både gifte sig och flyttade ihop med sina respektive män.

Likadant klädda tvillingar - livet ut.

Katy och Rosey tänker fortsätta vara likadant klädda livet ut.

Kathy flyttade till Birmingham och Rosey till Wales för att bilda familj. Men ingen av dem trivdes med tillvaron. År 2000 tog de samtidigt ut skilsmässa för att återupprätta sin tidigare gemenskap. Katy och Rosey såg till att bli grannar med varandra i Aldershot, England. Dessutom fattade de ett livslångt beslut: att alltid bära likadana kläder.

Båda njuter av uppmärksamheten från omgivningen.

”Ingen reagerar när vi går ut var och en för sig, men när vi går ut tillsammans, då blir vi som en magnet”, säger Rosey Coles till UK Express.

De reser alltid tillsammans på semester och ser då till att ha likadana resväskor med samma packning. De sover även i likadana nattlinnen.

Tvillingarna bedyrar att de aldrig grälar om vilka kläder de ska bära för dagen.

”Vi får ofta höra att det är ovanligt att bära likadana kläder i vår ålder, men till 99 procent är det bara positiva kommentarer, säger Rosey Coles till UK Express.

Be the first to comment on "Tvillingar med likadana kläder dygnet runt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*