Tvillingarna som delar allt – även pojkvän

Tvillingarna har utsetts till världens mest identiskaTvillingarnamLucy och Anna gör succé i japanska tv-shower och har fått titeln "Världens mest identiska tvillingar".

Här är tvillingarna som spenderat 1.5 miljoner kronor för att bli ännu mer lika varandra.
De umgås dygnet runt och delar allt, från Facebook-konto till pojkvän.
– Det blir enklast så, säger Lucy och Anna De Cinque, 28.

Tvillingarna från staden Perth i Australien blev berömda efter att ha lagt ut Youtube-klipp på sig själva. Särskilt japanska tv-producenter blev förtjusta. Under det senaste halvåret har tvillingarna deltagit i en mängd japanska tv-program.

Världens mest identiska tvillingar

Lucy och Anna besegrade ett japanskt tvillingpar i kampen om titeln ”Världens mest identiska tvillingar”. Foto: Channel Seven Sunrise

Ett program hade som mål att utse världens mest identiska tvillingar. Lucy och Anna vann enkelt över ett japanskt tvillingpar.
– De handlade inte kläder tillsammans, de delade inte ens sovrum. Vi umgås dygnet runt, säger Lucy och Anna.
I australisk tv berättade Lucy och Anna hur stolta de är över titeln ”Världens mest identiska tvillingar”. Systrarna gör allt för att bli ännu mer lika varandra; de tränar lika ofta, äter samma maträtter och alltid lika stora portioner.

– När hon är mätt, då är jag också mätt. Vi vill ju väga exakt lika mycket, säger de i kör.

Ingen av dem röker eller dricker alkohol, de är måna om den fysiska hälsan. Systrarna medger att de ofta blir osams, men varje gräl går över snabbt.
– Det handlar bara om småsaker, vi är bästa vänner och vill aldrig förlora varandra.
Hittills har tvillingarna lagt ut 1.5 miljoner kronor på bröstimplantat, läppförstoringar, ögonbrynsplastik och ögonfransförlängning. 

Tvillingarna: ”Alla killars dröm att ha två flickvänner”

De har tidigare haft olika pojkvänner, men då har pojkvännerna alltid varit bröder eller bästa vänner. Ändå blev det för krångligt.

tvillingarnas pojkvän

”Jag är glad om de är glada, för min del får de bli ännu mer lika varandra,” säger pojkvännen Ben.

– Vi är ju tillsammans dygnet runt, att ha samma pojkvän gör allt så mycket enklare. Dessutom är det ju alla killars dröm att ha två flickvänner, säger de.
När de hade olika pojkvänner blev de dessutom lätt uttråkade. Då kunde de byta pojkvänner med varandra utan att bli avslöjade, pojkvännerna märkte aldrig något.

Delar på en anställning

Bara deras mamma kan skilja dem åt, deras pappa var oftast tvungen att fråga vem som var vem. Pappan drabbades av cancer och avled under 2010. Den sista tiden vårdade de honom hemma. Att vårda pappan kändes meningsfullt, Lucy och Anna bestämde sig därför för att hoppa av en skönhetsutbildning. I dag arbetar på ett hem för äldre. Arbetsgivaren har gått med på att de bara har en anställning och avlöser varandra.
Lucy och Anna bor fortfarande hemma hos sin mamma och har låga omkostnader. Det mesta av lönen går till plastikoperationer. De gillar att folk stirrar på dem och får lätt kontakt med omgivningen.
– Killar vill dubbeldejta oss, tjejer veta var vi har köpt våra kläder, säger Anna.

Be the first to comment on "Tvillingarna som delar allt – även pojkvän"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*